Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Muhammara recept
Muhammara recept

Muhammara


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de paprikaís en ontvel ze. Laat de paprikaís volledig afkoelen.

Rooster de walnoten, cashewnoten en komijnzaadjes even in een droge koekenpan. Laat afkoelen.

Doe alle ingrediŽnten in de kom van de foodprocessor (of gebruik een staafmixer) en pureer totdat je een smeuÔge pasta hebt. Proef en breng naar wens op smaak met nog wat extra peper, zout, citroen en paprikapoeder. Zet in de koelkast totdat je het serveert.

Serveer de muhammara met pita-broodjes, rauwe groenten of bij lamsvleesspiezen.

Allergenen Informatie

Voor dit muhammara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Muhammara heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke "pesto" om zelf te maken. Kant en klaar verkrijgbaar, maar dat is surrogaat. Lekker in salades met granen of gewoon op stokbrood!
    Alfred gaf dit recept op 28 november 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven