Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasalade met ei en asperges recept
Pastasalade met ei en asperges recept

Pastasalade met ei en asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant.
Kook de asperges 5 minuten, draai het vuur uit en laat nog 10 minuten in het hete water staan.
Kook ondertussen de pasta volgens aanwijzing verpakking. Giet af en spoel koud onder stromend water. Kook ondertussen in een andere pan d eieren hard in ca. 8 minuten. Laat schrikken, pel ze en snijd ze in parten. Meng de mayonaise met het citroensap.
Meng de pasta met de mayonaise. Giet de asperges af en snijd ze in stukjes
Meng de asperges, eipartjes, rucola en het rookvlees voorzichtig door de pasta. Breng op smaak met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pastasalade met ei en asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven