Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met geitenkaas en aardbeien recept
Salade met geitenkaas en aardbeien recept

Salade met geitenkaas en aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de sugarsnaps in 4 6 minuten beetgaar. Spoel ze af onder koud water en laat ze uitlekken. Meng de salade luchtig met 3 eetlepels dressing, de sugarsnaps, bosuitjes, blokjes biet, de helft van de aardbeien en de helft van de pijnboompitten. Leg de plakken geitenkaas op een bakplaat en schuif die onder een hete grill. Laat de kaas in 2 3 minuten licht kleuren. Verdeel de salade over 4 (diepe) borden en leg de plakken geitenkaas in het midden. Verdeel de rest van de aardbeien en pijnboompitten erover en maal er zwarte peper boven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met geitenkaas en aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven