Allergie informatie: Salade met warme brie, kersen en kaneeldressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram brie
- 50 gram geschaafde amandelen
- 75 gram gemengde bladsla of veldsla
- 100 gram kersen zonder pit op sap,
- uitgelekt
- voor de dressing:
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels rodevruchtenazijn of rodewijnazijn
- 2 theelepels honing
- 1 theelepel kaneelpoeder
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Salade met warme brie, kersen en kaneeldressing
- Allergieen informatie