Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van geroosterde aardappels voor buffet recept
Salade van geroosterde aardappels voor buffet recept

Salade van geroosterde aardappels voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden (hete lucht 175 graden)
Schil de aardappels was ze en snijd ze in blokjes. Meng de aardappels in een kom met het paprikapoeder, zout, peper, geperste knoflook en 100 ml olie. Verdeel de aardappelblokjes over een bakplaat. Bak ca 1 uur in de oven goudbruin. Neem uit de oven en laat afkoelen.
Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika's en snijd ze in blokjes. Halveer de rode pepers in de lengte, verwijder de zaadlijsten. Was de pepers en hak ze fijn. Maak de lente-uitjes schoon en hak ze fijn. Was de tijm, schud hem droog en ris de blaadjes van de takjes.
Klop de witte wijnazijn, zout, peper en suiker door elkaar Klop er 8 eetlepels olie doorheen. Meng met de aardappels, de paprika, de peper, de lente-ui, de peterselie en de tijm.
Breng de yoghurt op smaak met peper. Breng de salade op smaak met zout en peper en verdeel de yoghurt eroverheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade van geroosterde aardappels voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven