Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van geroosterde tomaat en mozzarella recept
Salade van geroosterde tomaat en mozzarella recept

Salade van geroosterde tomaat en mozzarella


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Warm de oven voor op 120 graden C. Leg 12 ontvelde en gehalveere tomaten in een braadslede. Bestrooi met zout en peper, leg er takjes tijm tussen en 1 teen knoflook in plakjes. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en rooster de tomaten gedurende 2 uur in de oven. Voeg na 1 uur de gehalveerde kerstomaten toe en keer de grote tomaten. Meng de (warme) tomaten met 2 bollen mozzarella in stukjes, 50 gram rucolablaadjes, basilicumblaadjes, zout en peper en besprenkel met olijfolie. Serveer met ciabatta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit salade van geroosterde tomaat en mozzarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven