Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van kalkoenfilet met truffelolie recept
Salade van kalkoenfilet met truffelolie recept

Salade van kalkoenfilet met truffelolie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dit is een bereiding van kalkoenfilet met truffelolie voor een smaakvolle salade uit de keuken van Truffelhuys. Voorbereiding: De kalkoenfilet in repen snijden, marineren met zout en peper , en in de olijfolie aanbraden. Uit de pan halen en laten afkoelen. Bereidingswijze: De verschillende soorten sla goed wassen, drogen en in kleine stukken scheuren. De kalkoenfilet op de sla leggen, en op smaak brengen met de balsamico azijn en olijfolie. Enkele druppels olijfolie met witte truffelaroma toevoegen voor de smaakversterking. Goed doorroeren. Op een bord leggen en voor het serveren enkele schaafsel parmesan over de salade strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade van kalkoenfilet met truffelolie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven