Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Wilde spinazie met Parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spinazie wassen en droog slaan. Ham in dunne reepjes snijden. Olie verwarmen en de knoflook, rozijnen en pijnboompitten ca. 2 min. bakken dan de ham en spinazie toevoegen en alom scheppend ca. 3 min. meebakken. De spinazie niet laten slinken. Direkt serveren. Lekker als voorgerecht bij spare ribs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wilde spinazie met parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven