Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof zalmsalade recept
Witlof zalmsalade recept

Witlof zalmsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de witlof en snijd deze in dunne plakjes. Snijd de verse bieslook fijn. Kook de eieren hard en snijd deze in blokjes. Snijd de tomaat in kleine stukjes. Doe nu alles door elkaar en voeg peper en zout naar smaak toe. Garneer de witlof met de vissaus. Vraag aan de visboer of hij de zalmfilet in dunne plakjes snijd. Bak de zalm heel snel om en om (hoeft niet helemaal gaar te zijn. Leg de zalm over de aangemaakte witlof salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof zalmsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven