Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse pastasalade recept
Zomerse pastasalade recept

Zomerse pastasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens aanwijzing verpakking in water met wat zout.
Was de tomaten en halveer ze. Schil de komkommers en halveer ze in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Neem ca. 150 ml kookvocht van de pasta, giet de rest van het kookvocht af en spoel de pasta kort onder koud water en laat uitlekken.
Pel en snipper de uien en de knoflook. Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn.
Was de munt, schud hem droog en hak hem fijn.
Meng de ui, de knoflook, de peterselie en de munt met het achtergehouden kookvocht, de olie, de azijn, de pasta, de tomaat en de komkommer. Breng nogmaals op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zomerse pastasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven