Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scampi's van het huis recept
Scampi's van het huis recept

Scampi's van het huis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng het water en het bouillonblokje in een pan aan de kook. Laat de scampi's 2 minuten in de visbouillon koken. Laat ze uitlekken en pel ze. Doe de boter in een pan en laat ze smelten. Hak de ui fijn. Maak de paprika schoon en snijd hem in lange reepjes. Fruit de ui en de paprika in de boter. Pel de knoflook en knijp hem uit boven de ui. Voeg er de peterselie en de wijn aan toe en laat deze tot de helft inkoken. Voeg de room, de mosterd en de cognac aan toe en breng dit alles aan de kook. Eindig met de scampi's en de garnalen aan toe te voegen. Kruid met zout en peper. Verdeel dit scampimengsel over 4 vuurvaste potjes en bestrooi met geraspte gruyere en zet ze in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit scampi's van het huis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Scampi's van het huis heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik zal dat eens proberen deze avond. Laat jullie dan het resultaat weten. Groet Dirk
    Dirk Wesemael gaf dit recept op 29 oktober 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven