Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andalusische velouté recept
Andalusische velouté recept

Andalusische velouté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien, wortelen, prei en selderij in mirepoix snijden. In een beetje boter zachtjes aanstoven, de tomatenpuree toevoegen en nog even verder stoven. Bloem overstrooien en drogen. De gevogeltefond toevoegen en 45 minuten zachtjes laten koken, kruiden toevoegen. Mixen en passeren. Afsmaken en op dikte brengen. Garnituren: De rijst gaarkoken, de tomaten pellen en in vier snijden, ontpitten en in julienne snijden. De paprika's schillen, in julienne snijden en gaarkoken. Eidooier met room mengen. Het garnituur in een soepterrine doen en de kokende soep opgieten. Snijd een stokbrood in schijfjes en leg ze even onder de grill.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit andalusische velouté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven