Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge-roomsoep met sjalotjes en kervel recept
Asperge-roomsoep met sjalotjes en kervel recept

Asperge-roomsoep met sjalotjes en kervel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de sjalotjes fijn. Snijd het onderste deel van de asperges en schil ze dun. Snijd de asperges in stukjes. Verhit de boter in een soeppan en bak de sjalotjes glazig. Voeg de aspergestukjes toe en laat ze gaar stoven. Voeg al roerend de kervel met bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat de soep afgedekt op laag vuur 30 minuten pruttelen. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg al roerend de helft van de creme fraiche toe en breng de soep aan de kook. Breng de soep op smaak met zout en limoensap. Verdeel de soep over 4 soepborden en garneer met de rest van de creme fraiche en een takje kervel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperge-roomsoep met sjalotjes en kervel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven