Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergegazpacho recept
Aspergegazpacho recept

Aspergegazpacho


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de asperges schoon en houd de puntjes apart. Hak het sjalotje fijn. Schil de aardappel en snijd hem in stukjes. Snijd dunne sliertjes van de citroenschil voor garnering en pers de vrucht uit. Breng de bouillon in een soeppan aan de kook en voeg het sjalotje toe. Laat het geheel 5 minuten koken. Voeg de aardappelblokjes met asperges en water toe en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel 1 5 minuten gaar koken. Voeg de oregano met citroensap toe en warm het geheel 5 minuten door. Laat de soep iets afkoelen en pureer hem tot een gladde massa. Kook de aspergepunten in een pan in 5 minuten gaar. Garneer de soep met de aspergepunten en citroenslierten. Laat de soep in de ijskast door en door koud worden.

Allergenen Informatie

Voor dit aspergegazpacho recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven