Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli-cremesoep met sjalotjes en koriander recept
Broccoli-cremesoep met sjalotjes en koriander recept

Broccoli-cremesoep met sjalotjes en koriander


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de broccoli in roosjes en kook ze in 15 minuten in water met zout beetgaar. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de sjalotjes glazig. Voeg de bouillon met koriander, broccoli en crame fraiche al roerend toe. Breng het geheel aan de kook en kook het 15 minuten. Pureer de soep en verdeel hem over 4 diepe borden. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broccoli-cremesoep met sjalotjes en koriander recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven