Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoliroomsoep recept
Broccoliroomsoep recept

Broccoliroomsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekblokjes uit en droog deze op keukenpapier. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Doe de broccoli en de roomsoep in een pan en breng dit aan de kook. Laat het 5 minuten zachtjes doorkoken totdat de broccoli gaar is. Pureer de soep tot puree. Verwarm de soep opnieuw. Roer de geraspte kaas door de soep. Doe de soep in een soepkom en strooi de gebakken spekblokjes erover. Je kunt ook in plaats van de spekjes zalmreepjes over de soep strooien.

Allergenen Informatie

Voor dit broccoliroomsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven