Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon-tomatensoep recept
Champignon-tomatensoep recept

Champignon-tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de bouillon aan de kook. Snipper de sjalotjes. Snijd de worteltjes in plakjes. Snijd de bleekselderij in maantjes. Snijd de tofu in reepjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes met worteltjes en bleekselderij 10 minuten op laag vuur. Snijd de champignons in plakjes. Voeg de champignons toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg het mengsel met de tofu, ketchup en tomatenpuree toe aan de bouillon en breng het geheel aan de kook. Laat de soep op laag vuur 1 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng de soep op smaak met peterselie en bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignon-tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven