Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignonsoep recept
Champignonsoep recept

Champignonsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de prei in dunne ringen. Pel en snipper de uien. Maak de knoflookteentjes schoon. Verhit de boter in een soeppan en fruit de uisnippers in 10 minuten zacht en glazig. Knijp na 5 minuten de teentjes knoflook erboven uit en laat het even meebakken. Schenk de bouillon erbij en breng het aan de kook. Voeg de champignonplakjes toe en kook ze enkele minuten mee. Voeg op het laatst de preiringen toe. Verdeel de champignonsoep over 4 diepe borden en schep er de creme fraiche in. Bestrooi het gerecht met paprikapoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignonsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven