Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignonsoep  la Jannie recept
Champignonsoep  la Jannie recept

Champignonsoep la Jannie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel en snipper het uitje.
Verhit de boter in een ruime pan en fruit hierin de ui en de champignons op hoog vuur in enkele minuten. Bestrooi met de bloem en laat deze in 2 minuten zachtjes gaar worden. Schenk beetje bij beetje al roerend de bouillon erbij. Roer tot een gladde gebonden soep is verkregen en laat deze zachtjes 5 minuten koken.
Breng op smaak met zout, peper, tijm, sherry en een scheutje slagroom.
Laat de soep niet meer koken!!!
Verdeel de soep over 4 kommen en druppel boven elke kom wat slagroom.
Knip hierboven de bieslook fijn en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignonsoep la jannie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Champignonsoep la Jannie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke soep
    Anne gaf dit recept op 14 februari 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven