Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crème Alexander recept
Crème Alexander recept

Crème Alexander


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de waterkers klein. Kook dit helemaal gaar en laat in een zeef uitlekken. Fruit de sjalotjes samen met de knoflook in olijfolie. Voeg de waterkers toe en blus deze af met de groentebouillon en breng aan de kook. Pureer het vervolgens tot een gladde massa. Snijd de paling en het spek in blokjes en fruit deze kort in een pannetje. Verdeel deze over vier diepe borden, giet de soep erin en voeg de gehakte peterselie en citroenrasp toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crème alexander recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven