

Eivloksoep
Ingrediënten
Bereidingswijze
Maak een papje van wat maizena en koud water.
Schenk dit al roerende bij de bouillon tot het de juiste dikte heeft.
Scheid de eieren en klop het wit even een klein beetje los.
Schenk dan al roerende het eiwit bij de zacht kokende bouillon zodat er zich draden of vlokken vormen.
Voeg dan de zèèr fijn gesneden lenteui toe.
Snijd de gegaarde kipfilet aan dunne reepjes en voeg aan de soep toe. Breng de soep verder op smaak met zout en peper.
Doe er de 2 eidooiers bij en laat ze stollen. Haal ze uit de soep en snijd ze in kleine stukjes.
Smakelijk eten.
Serveersuggesties
U kunt er eventueel wat fijn gesneden ham aan toevoegen alsook wat garnalen.
Allergenen Informatie
Voor dit eivloksoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Voorgerechten
- Soepen
- Eivloksoep