Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eivloksoep recept
Eivloksoep recept

Eivloksoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng voor 4 personen kippenbouillon (kan met bouillon tabletten) aan de kook samen met wat sambal naar smaak.
Maak een papje van wat maizena en koud water.
Schenk dit al roerende bij de bouillon tot het de juiste dikte heeft.
Scheid de eieren en klop het wit even een klein beetje los.
Schenk dan al roerende het eiwit bij de zacht kokende bouillon zodat er zich draden of vlokken vormen.
Voeg dan de zr fijn gesneden lenteui toe.
Snijd de gegaarde kipfilet aan dunne reepjes en voeg aan de soep toe. Breng de soep verder op smaak met zout en peper.
Doe er de 2 eidooiers bij en laat ze stollen. Haal ze uit de soep en snijd ze in kleine stukjes.
Smakelijk eten.

Serveersuggesties

U kunt er eventueel wat fijn gesneden ham aan toevoegen alsook wat garnalen.

Allergenen Informatie

Voor dit eivloksoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven