Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemberbouillon met gegrilde zalm recept
Gemberbouillon met gegrilde zalm recept

Gemberbouillon met gegrilde zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


3/4 liter water aan de kook brengen met 1 visbouillonblokje. Schil intussen de gember en verdeel deze in kleine blokjes. Snipper 1 sjalotje of 3 lente-uitjes. Snijd de prei in de lengte door en snijd (halve) ringetjes. Voeg gember, sjalot en prei bij de bouillon en laat ca. 3 min. garen. Kook de mie en spoel deze af met koud water. Grill inmiddels de zalmfilet. Opdienen: Schep de mie en daaromheen de zalm op 2 soepborden. Schep de bouillon voorzichtig over de mie en de zalm. Leg over de soep op elk bord 2 reepjes paprika naast elkaar en 1 reepje er schuin overheen zodat het op een Japans teken lijkt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemberbouillon met gegrilde zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven