Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde slasoep recept
Gevulde slasoep recept

Gevulde slasoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes met knoflook. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes. Pluk de sla, was hem en snijd hem in reepjes. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de sjalotjes met knoflook in 10 minuten glazig. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze kort mee. Schenk de bouillon erbij en kook het geheel 10 minuten. Voeg de sla toe en kook het 5 minuten mee. Pureer de soep en voeg de room toe. Breng het geheel aan de kook en breng de soep op smaak met zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde slasoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven