Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulashsoep recept
Goulashsoep recept

Goulashsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spek uitbakken, zonder dat het bruin wordt, spek uit de pan halen en hierin de vleesbrokken mooi bruin bakken.
Dan de kleingesneden uien meebakken en 10 min. laten smoren. Dan het spek erbij doen en nogmaals 10 min. laten smoren, wel blijven roeren.
Voeg anderhalve liter water en de rest van alle ingrediŽnten toe en laat de soep in zijn geheel 4 uur zachtjes laten trekken.
In snelkookpan is dit gerecht gaar in 35 min.
Laat de soep 1 nacht rusten, dus makkelijk daags ervoor maken.
Wat vocht van soep afpakken en hiermee de bloem aanroeren, de rest van de soep onder af en toe roeren aan de kook laten komen, dan binden met de bloem, even doorkoken en klaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit goulashsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Goulashsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 19 recensies

  • Geweldige soep; een 10 is op zijn plaats. Opletten met sambal kan erg heet zijn. Goede structuur en een genot om te eten. Tiny
    Tiny gaf dit recept op 2 maart 2016 4 uit 5 sterren
  • Het ziet er heerlijk uit, en ik ben nu bezig met het maken van de soep. Alleen vraag ik me af hoe het zit met water, dat vindt ik namelijk nergens terug, hoeveel water gebruik ik als basis voor de soe... Lees reactie
    Jet gaf dit recept op 4 november 2015 4 uit 5 sterren
  • Heerlijk! Precies zoals ik hoopte dat hij zou smaken, heb er zelf nog winterpeen bij gedaan. Net zo lekker als op de pistes in Oostenrijk. Ik zoek vaak recepten op van gerechten die ik of in het buite... Lees reactie
    Jaimy gaf dit recept op 18 februari 2015 5 uit 5 sterren
  • Een heerlijke soep. Lekker pittig door de sambal, maar niet overheersend. Zelf heb ik er nog ontbijtkoek aan toegevoegd. Ik had een pan van 5 liter gemaakt, zodat ik nog wat over zou houden om in te ... Lees reactie
    RiŽtta gaf dit recept op 9 januari 2014 5 uit 5 sterren
  • Heerlijke soep! Mag van mij nog wel wat meer groente in, heb er nu een winterwortel ingedaan en zal volgende keer ook een paprika toevoegen. Heb ongeveer anderhalf liter water toegevoegd en de foelie ... Lees reactie
    RB gaf dit recept op 24 november 2013 4 uit 5 sterren
  • Ik maak mijn soep op dezelfde wijze alleen 300 gram gehakt rul bakken en er bij in koken.
    Lenie gaf dit recept op 10 november 2013 5 uit 5 sterren
  • Super soep! Genieten dus ...
    Petra gaf dit recept op 3 oktober 2013 5 uit 5 sterren
  • Hoeveel water doe je erbij?
    Peter gaf dit recept op 15 augustus 2013 5 uit 5 sterren
  • Speciaal voor dit recept een account gemaakt. Briljant recept, dit is echte scherpe pittige hongaarse goulash.
    Laurier gaf dit recept op 6 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Buitengewoon(!) Presentatie (met diverse broodsoorten), lekkere, voedzame en gezonde maaltijdsoep! (evt.met glaasje Bikaver erbij) Had vrijdags 'grote pan' (voor 12 schaats-gasten > zaterdags) gema... Lees reactie
    Herman K. gaf dit recept op 18 april 2013 5 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven