Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentesoep met rundvlees recept
Groentesoep met rundvlees recept

Groentesoep met rundvlees


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Zet het vlees met de bouillonblokjes in een ruime hoeveelheid water (en evt. wat zout) op het vuur. Leg de bladselderij gewassen en uitgelekt in een builtje in de vriezer, dan kun je hem kruimelen ipv snijden! Laat dit ongeveer 2 uur zachtjes koken. (langer mag ook, dan wordt het vlees nog malser) Voeg hierna de groentes toe en laat het geheel nog een 20 minuten tot een half uur zachtjes meekoken. Klaar is de soep en smullen maar!. Evt kun je hier wat vermicelli aan toevoegen, maar wel pas op het laatst, anders kookt het kapot en krijg je troebele soep die snel om kan slaan!

Allergenen Informatie

Voor dit groentesoep met rundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven