Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Heldere Franse bouillon recept
Heldere Franse bouillon recept

Heldere Franse bouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het water met bouillonblokje in een soeppan en breng het aan de kook. Snijd de worteltjes in dunne plakjes. Doe de kruiden in een thee-ei, maar houd de peterselie achter voor garnering. Meng het gehakt met zout en maak er balletjes van. Laat de bouillon 1 uur zachtjes trekken. Laat de balletjes de laatste 10 minuten mee koken. Strooi vlak voor het serveren de peterselie erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit heldere franse bouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven