Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hert carpaccio in wildbouillon met cantharellen en kervel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol de hertfilet strak in plastic folie en leg dit in de vriezer. Was de champignons en laat ze op papier uitlekken, eventueel snijden. Verwarm de bouillon en laat de champignons 5 minuten meetrekken. Voeg op het laatst de madeira en de kervel toe. Snijd dunne plakjes hert, leg ze in een diep bord en giet voorzichtig de hete bouillon erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hert carpaccio in wildbouillon met cantharellen en kervel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven