Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse uiensoep met tostirepen (met kipfilet) recept
Hollandse uiensoep met tostirepen (met kipfilet) recept

Hollandse uiensoep met tostirepen (met kipfilet)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een pan 2 eetlepels olie en bak de uiringen glazig. Bestrooi ze met de bloem, de suiker en de kaneel en bak nog 1 minuut. Schenk de bouillon erbij en breng de soep aan de kook. Laat afgedekt 15 minuten zacht koken en breng de soep op smaak met zout en (versgemalen) peper. Beleg 4 sneden brood met de kaas. Verdeel de kipfilet erover en dek af met de rest van het brood. Snijd elke dubbele snee in 2 repen. Verhit in een pan 2 eetlepels olie en bak de tostirepen aan beide kanten goudbruin en krokant. Schep de uiensoep in 4 kommen, bestrooi met 75 gram kaas en geef de tostirepen erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hollandse uiensoep met tostirepen (met kipfilet) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven