Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse champignonsoep recept
Hongaarse champignonsoep recept

Hongaarse champignonsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de uien en paprika.
Doe de champignons, dille, paprikapoeder, sojasaus en de helft van de bouillon toe en roer alle ingrediënten goed door elkaar.
Doe een deksel op de pan en laar even sudderen.
Zet de pan op zij.
Verhit de boter in een andere pan.
Als de boter gesmolten is, klop dan de bloem door.
Voeg tijdens het kloppen beetje bij beetje de melk toe totdat alle ingrediënten goed zijn gecombineerd.
Roer totdat het bloemmengsel dikker wordt.
Doe het champignonmengsel met de sappen en de rest van de bouillon erbij roer alle ingrediënten goed door elkaar.
Doe de deksel op de pan en laat 10 tot 15 minuten zachtjes sudderen. Roer voor het serveren de citroensap en de crème fraîche door de soep.
Roer de crème fraîche goed door zodat dit geen klontjes worden.
Breng op smaak met zou en versgemalen peper en peterselie.
De soep mag niet te dun maar ook niet te créme worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hongaarse champignonsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven