Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hot bloody Mary pittige tomatensoep recept
Hot bloody Mary pittige tomatensoep recept

Hot bloody Mary pittige tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui en pers de knoflook. Fruit beiden in de olijfolie in een hoge pan. Doe de fijngemaakte tomaten met sap erbij en laat deze op laag vuur een half uur koken tot er een saus ontstaat. Maak bouillon van het water en het tablet en doe er af en toe een scheut van bij het tomatenmengsel. Breng op smaak met peper, zout en een schep suiker. Als de tomaten helemaal stukgekookt zijn de soep eventueel pureren en de rest van de bouillon toevoegen. Roeren tot er een gladde soep ontstaat. Klop de slagroom lobbig en rasp de Parmezaanse kaas. Haal de soep van het vuur, roer de slagroom en de kaas erdoor en serveer in een hittebestendig glas met een stengel bosui, verse zwarte peper en een paar druppels tabasco.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hot bloody mary pittige tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven