Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Humkessoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereidingswijze
Maak bouillon door de verse worst 1 uur in 2 liter water
op een laag vuur te laten trekken.
Maak de slabonen schoon en snijd ze in kleine stukjes (het woord humkes staat voor kleine stukjes) doe met de snijbonen hetzelfde en snijd ze in smalle schuine repen.
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Maak de prei schoon en snijd deze in ringen.
Schil de knolselderij of maak de bleekselderij schoon en snijd deze in blokjes of reepjes.
Haal de worst uit het water.
Doe de bonen, aardappelen, prei en selderij bij de bouillon en breng aan de kook. Laat alles op een laag vuur 30 min. zachtjes koken.
Voeg dan de witte bonen, de in plakjes gesneden worst en de gewassen en fijngehakte peterselie en bladselderij toe.
Breng de soep op smaak met zout en versgemalen peper.

Allergenen Informatie

Voor dit humkessoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven