Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase kippensoep recept
Indiase kippensoep recept

Indiase kippensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien pellen en snipperen. Kipfilet in blokjes snijden en met peper bestrooien. In soeppan olie verhitten en uien fruiten. Kip toevoegen en rondom bruin bakken. Beetje zout erbij. Roerbakmix toevoegen en 4 min. bakken. Currypasta toevoegen en 1 min. meebakken. Bouillontabletten en 1,5 liter heet water toevoegen en soep aan de kook brengen. Soep 10 min. laten doorkoken. Grill verwarmen en brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Soep met brood serveren. Eet smakelijk!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indiase kippensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven