Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse knoflook uiensoep recept
Italiaanse knoflook uiensoep recept

Italiaanse knoflook uiensoep


Ingrediënten


624

Bereidingswijze


Zet de bouillon op het vuur en breng het tegen de kook, Bak de gesnipperde uien glazig, voeg in dunne plakjes gesneden knoflook toe en bak deze nog even kort mee, doe het geheel bij de bouillon en laat het nog even doorgaren tot dat het kookschuim is verdwenen en de uien mooi zacht zijn, naar wens op smaak maken met de in het recept voorgeschreven kruiden. Verdeel de soep in 1 persoon ovenschaaltjes leg hier op een snee witbrood, (iets van stokbrood en dergelijke kan natuurlijk ook) bestrooi het met geraspte kaas wat oregano erover en zet het voor 5 tot 10 minuten in een oven van 200 graden om de kaas te laten smelten en te kleuren, deze soep is geschikt als voorgerechtje of als een lichte maaltijdsoep.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse knoflook uiensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven