Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas-venkelsoep recept
Kaas-venkelsoep recept

Kaas-venkelsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de venkel en de ui klein en fruit deze in de boter. Voeg vervolgens de bloem toe en laat het geheel al roerend even garen. Voeg de kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Zet de vlam klein en laat de soep een half uurtje pruttelen. Voeg daarna de witte wijn en de melk toe. Laat de soep nog een kwartiertje pruttelen. Maak er een mooi glad geheel van met de staafmixer. Voeg de geraspte kaas toe en serveer de soep als de kaas is gesmolten.

Serveersuggesties

Gebruik eventueel het groen van de venkel ter garnering.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaas-venkelsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven