Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kangkung-soep recept
Kangkung-soep recept

Kangkung-soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontvel de tomaten en maak hier samen met de lombok, knoflook en ui in de vijzel een boemboe van. Fruit deze boemboe 1 minuut in de olie in een soeppan, doe de bouillon erbij en breng het geheel al roerende aan de kook. Snijd de kangkung in niet te fijne reepjes en doe deze bij de bouillon. Sudder 10 minuten. Splits de eieren en klop de eiwitten stijf. Roer de dooiers een voor een door de eiwitten. Knijp de mie fijn en roer deze door het eimengsel. Verhit olie in een koekenpan en laat met een lepel bolletjes ei-miemengsel in de pan glijden. Bak ze aan beide zijden bruin. Laat ze uitlekken en voeg ze toe aan de soep. Laat de soep nog 5 minuten zachtjes koken en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kangkung-soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven