Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippensoep recept
Kippensoep recept

Kippensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de kip in een pot water tot hij onder staat. Doe het zout de peper en het laurierblad erbij. Snijd de groetjes klein. Ontsluit de pot en doe de gesneden groenten erbij. Sluit de presspot af en laat 40 minuten koken. Neem de kip eruit, ondoe haar van het vel en de botjes. Snijd de kip in kleine stukjes. Doe de stukjes kip in de pot. Strooi een handvol vermiccelli in de pot en laat nog 6 minuten koken. Bind de soep indien gewenst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven