Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflooksoep the easy way recept
Knoflooksoep the easy way recept

Knoflooksoep the easy way


Ingrediënten


Bereidingswijze


De gepelde teentjes knoflook fijnsnipperen. 1 soeplepel olijfolie verhitten in een pan en knoflook toevoegen. Goed roeren om aanbranden te vermijden, kippenbouillon toevoegen en aan de kook brengen. Ondertussen eigeel licht opkloppen met de azijn en het eiwit losroeren met het water. Als de bouillon kookt, eigeel al roerend toevoegen en nog even laten opkoken. Van het vuur halen en het eiwit roerend met vork toevoegen zodat witte sliertjes ontstaan. Varatie: voor mensen die niet zo graag knoflook eten, kan deze soep ook gemaakt worden met ui of wit van prei.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knoflooksoep the easy way recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven