Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
komkommersoep met kerrie en appel recept
komkommersoep met kerrie en appel recept

komkommersoep met kerrie en appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stoof de ui met de in stukjes gesneden appel en de kerrie 4 minuten in de olie. Snijd intussen de komkommer in stukjes en doe ze samen met de kippenbouillon in de kookpot. Laat 15 minuten op zacht vuur garen. Mix de soep en zet ze minstens 2 uren koud weg. Schil en snijd de zure appel in kwartjes. Verdeel die over de borden. Giet er de soep bij en dien op. Smaaktip: Om verkleuring te voorkomen schil en versnijd je de zure appel voor het garnituur net voor het opdienen. Daardoor blijft ook de pittige smaak beter behouden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit komkommersoep met kerrie en appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven