Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koude aardappel-roomsoep recept
Koude aardappel-roomsoep recept

Koude aardappel-roomsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar. Laat de aardappelen afkoelen en snijd ze in kleine blokjes. Schil de komkommer, snijd hem in de lengte door en verwijder de zaadjes. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Kook de eieren hard, pel ze en wrijf ze door een zeef in een schaal. Voeg al roerend de mosterd met room toe. Roer het geheel tot een puree. Voeg al roerend de bouillon toe en breng de soep op smaak met zout. Voeg al roerend de aardappelblokjes met komkommerblokjes toe. Verdeel de soep over 4 diepe borden en bestrooi het gerecht met dille.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit koude aardappel-roomsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven