Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mais-roomsoep recept
Mais-roomsoep recept

Mais-roomsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de knoflook fijn. Snijd de prei in ringetjes. Snijd de bleekselderij in maantjes. Schil de aardappel en snijd hem in blokjes. Kook de bouillonblokjes in 8 deciliter water. Verhit de olijfolie in ene wok en roerbak de knoflook met kerriepoeder, prei, bleekselderij en aardappel 6 minuten. Voeg de tijm met mais, bouillon en room toe. Laat de soep op laag vuur 20 minuten zachtjes koken. Wrijf de soep door een zeef en verdeel hem over 4 diepe borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mais-roomsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven