Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Minestronesoep recept
Minestronesoep recept

Minestronesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de gehaktballetjes apart, giet het vocht eraf.
Pluk de blaadjes van de bos basilicum. Pel de teentjes knoflook.
Pureer met een staafmixer de blaadjes basilicum met 1 teen knoflook, pijnboompitten en ca. 75 milliliter olijfolie tot een dikke pasta. Voeg de parmezaanse kaas en eventueel een extra scheut olijfolie toe tot een smeu´ge pesto ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verhit in een (soep)pan de resterende olijfolie. Fruit de ui en de knoflook. Schenk de groentebouillon met de tomatenblokjes in de pan en breng aan de kook. Breek de spaghetti boven de soep in stukjes en kook volgens aanwijzing verpakking beetgaar.
Kook de bleekselderij en courgette nog 2 minuten in de soep mee tot de groenten knapperig zijn. Breng de soep op smaak met zout en peper. Voeg de gehaktballetjes toe en laat meeverwarmen.
Verdeel de soep over de kommen en schep er eelepel pesto in strooi er eventueel nog wat geraspte parmezaanse kaas over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit minestronesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven