Minestronesoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Kook de gehaktballetjes apart, giet het vocht eraf.
    Pluk de blaadjes van de bos basilicum.
  2. Pel de teentjes .
    Pureer met een staafmixer de blaadjes basilicum met 1 teen , en ca. 75 milliliter tot een dikke pasta.
  3. Voeg de en eventueel een extra scheut toe tot een smeuïge pesto ontstaat.
  4. Voeg zout en peper naar smaak toe.
    Verhit in een (soep)pan de resterende .
  5. Fruit de en de .
  6. Schenk de met de in de pan en breng aan de kook.
  7. Breek de boven de soep in stukjes en kook volgens aanwijzing verpakking beetgaar.
    Kook de en nog 2 minuten in de soep mee tot de groenten knapperig zijn.
  8. Breng de soep op smaak met zout en peper.
  9. Voeg de gehaktballetjes toe en laat meeverwarmen.
    Verdeel de soep over de kommen en schep er eelepel pesto in strooi er eventueel nog wat geraspte over.
25
25
25

Variaties op Minestronesoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Minestronesoep
VariatieAantalGang
Minestronesoep7Soepen
Italiaanse Minestronesoep1Maaltijdsoepen
Minestronesoep van gerst1Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
  • groentebouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
  • parmezaanse kaas en groentebouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • groentebouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
620 kcal
31%2480 kcal
Vetten
22 g.
31%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%76 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Minestronesoep