Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosterdsoep met bier recept
Mosterdsoep met bier recept

Mosterdsoep met bier


Ingrediënten


13

Bereidingswijze


Smelt de boter in een ruime pan. Laat de boter niet bruin worden. Voeg dan de bloem toe en roer dit met een garde tot een roux. Schenk dan onder voortdurend roeren langzaam de bouillon en het bier toe en blijf roeren tot er een gladde soep ontstaat. Voeg de mosterd en de honing aan de soep toe. Bak ondertussen de spekjes en voeg deze vervolgens samen met de prei toe aan de soep. Laat nog een paar minuten koken. Voeg tot slot de créme fraiche toe. Niet meer laten koken, anders schift deze.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosterdsoep met bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven