Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Oma's groentensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een liter water op met het mergpijpje en het soepvlees. Doe de kruidnagelen en de laurierblaadjes in een thee-ei of een koffiefilter die je dichthoudt met een paperclip en breng het aan de kook. Zet daarna het vuur lager en laat de soep een uurtje trekken. Draai ondertussen de soepballetjes, het gehakt van te voren een beetje kruiden met nootmuskaat en een beetje peper. Maak het pakje soep een beetje aan, zodat je een "papje" hebt en voeg het dan toe aan de pan, verwijder het thee-ei of de koffiefilter. Volg de instructies op het pakje. Zo heb je een heerlijke pan ouderwetse groentensoep.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit oma's groentensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven