Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse kippensoep recept
Oosterse kippensoep recept

Oosterse kippensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gevogeltefond, het water, de bouillonblokjes, de in stukjes gesneden gember, de sereh en de sambal in een pan. Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen; deksel op de pan. Leg de kipfilet in de bouillon en laat 15 min. pocheren. Neem het vlees uit de bouillon en snijd het in stukjes. Zeef de bouillon en doe hem terug in de pan. Voeg de noedels toe en laat 2 min. garen. Snijd de bosuitjes in ringen, was de taugé en snijd de paksoi in reepjes. Voeg de groenten en de vleesblokjes bij de bouillon, breng opnieuw aan de kook en laat nog 2 min. zachtjes doorkoken. Voeg tot slot de koriander toe en breng eventueel op smaak met zout of nog een klein stukje kippenbouillonblokje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosterse kippensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven