Oud Hollandse kippensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van Judajuol
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Doe de 5 liter in een grote pan.
- Doe daarin de 2 pakjes kippensoep basis, de 4 , de gepelde ( verder heel laten), de 2 kruidenbuiltjes in een theeei en de kilo .
Laat dit alles zo lang mogelijk doorkoken. - Voeg de laatste 10 minuten de naar smaak toe.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Nostalgische kippensoep420m
-
Recept
Kippensoep met balletjes42u
-
Recept
Kippensoep42u20m
-
Recept
Oud Hollandse boerentomatensoep435m
-
Recept
Kippensoep42u30m
-
Recept
Heldere kippensoep43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippenbouillonblokjes
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon, kippenbouillonblokjes, vermicelli
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippenbouillonblokjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippenbouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippenbouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en kippenbouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 172 kcal | 8% | 1032 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 78 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 30 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |