Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Parijse uiensoep recept
Parijse uiensoep recept

Parijse uiensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in fijne ringen. Pel de knoflook en hak hem in stukjes. Maak de tijm schoon en rits de blaadjes eraf. Fruit de ui, de knoflook en de tijm in de hete olie en breng op smaak met paprikapoeder. Roer er 1 liter water en het bouillonblokje doorheen en breng het aan de kook. Laat de soep ca. 15 minuten pruttelen met het deksel op de pan. Schaaf de kaas in fijne plakjes, voeg de wijn toe aan de soep en breng op smaak met zout en peper, giet de soep in 4 ovenvaste soepkoppen, leg er een sneetje brood op en dek af met de kaas. Zet de soep in de voorverwarmde oven op 200 graden C. totdat de kaas is gesmolten.

Allergenen Informatie

Voor dit parijse uiensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven