

Pinda bravoe, surinaamse pindasoep
Ingrediënten
- 1 prei
- 2 aardappelen
- 20 gram boter
- 1 madame jeanette-peper of 2 theelepels sambal
- 1 pot kippenbouillon met stukjes kip
- 6-8 eetlepels pindakaas
- 2 eetlepels ketjap manis
- zout
- peper
- 1 hardgekookt ei
- 2 eetlepels fijngehakte bladselderij
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Pindasoep4 porties
1 uur
janetta - Pindasoep met kipfilet en ei4 porties
20 minuten
lautje - Antilliaanse pindasoep op een makkelijke manier4 porties
45 minuten
ansterhaar
Allergenen Informatie
Voor dit pinda bravoe, surinaamse pindasoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Recensies
Het recept Pinda bravoe, surinaamse pindasoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie
-
Sorry, maar de aardappelen zijn too much, je kan beter tom tom er bij doen das veel lekkerder ik maak hem op oude surinaamse manier.Sannie gaf dit recept op 29 september 2012 3 uit 5 sterren
- Home
- Recepten
- Voorgerechten
- Soepen
- Pinda bravoe, surinaamse pindasoep