Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindasoep recept
Pindasoep recept

Pindasoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een grote soeppan de kipbraadsticks aan de kook in anderhalve liter water, met het kippenbouillontablet en de gesnipperde ui. Laat het geheel 1 uur zachtjes doorkoken tot het vlees van het bot valt. Neem de braadsticks uit de pan, laat ze afkoelen, haal al het vlees eraf en snijd het klein. Doe het vlees terug in de pan. Roer de pindakaas en de sambal met een soeplepel kookvocht los in een kom. Doe dit mengsel terug in de pan en voeg ook de spekblokjes toe. Proef de soep, te pittig is wat pindakaas erbij, te mild? Dan sambal erbij. Voeg de taugé en het pimentpoeder toe en laat het geheel nog 10 minuten zacht doorkoken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pindasoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven