Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoen soep met cantharellen recept
Pompoen soep met cantharellen recept

Pompoen soep met cantharellen


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verhit de boter en fruit hierin de geschilde en in blokjes gesneden pompoen en gesnipperde ui. Laat de groente op een klein vuur glazig fruiten en giet daarna de bouillon erbij om de pompoen in 20 minuten gaar te laten worden. Roer de groente door de groentemolen of pureer ze met de staafmixer. Maak de soep op smaak met de melk, peper en zout. Snijd de grote cantharellen in stukken en bak die met in reepjes gesneden bacon in de hete olie. Laat het vocht dat uit de paddestoelen komt, verdampen. Schep er kleingeknipte bieslook naar smaak door. Garneer de soep in het bord met een deel van dit mengsel, een scheutje room en een takje kervel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoen soep met cantharellen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven