Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoensoep (met curry en kokos) recept
Pompoensoep (met curry en kokos) recept

Pompoensoep (met curry en kokos)


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Ontdoe de pompoen van schil, zaden en zaadlijsten en snijd het in blokjes. Breng dit in een grote pan met het water, de bouillonblokjes en de Rode Currypasta aan de kook en laat het een kwartiertje doorgaren op een laag pitje. Controleer of het pompoenvruchtvlees zacht en gaar is, zo ja pureer het met de staafmixer. Vervolgens mag de kokosmelk er aan toe gevoegd worden en breng het geheel opnieuw aan de kook. Een minuutje doorkoken is genoeg, wel regelmatig roeren, ook kokosmelk zet snel aan.

Al met al heb je nu tweeŽneenhalve liter soep. Ik hoop dat het jullie net zo lekker mag smaken als het ons doet :)

Serveersuggesties

Een dagje later bij het opnieuw opwarmen zal de soep dikker en de smaak sterker zijn. Desgewenst kun je deze aanlengen met wat water. Mocht je niet de hele week van deze soep willen genieten laat het restant zich prima invriezen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoensoep (met curry en kokos) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven